Σαββατοκύριακο σε βίλα στο Ναύπλιο

Πριν από ένα περίπου χρόνο αποφάσισα με τη γυναίκα μου να ξεφύγουμε για ένα σαββατοκύριακο σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο στην Αθήνα έτσι ώστε να ξεκουραστούμε. Ιδανικά ψάχναμε κάτι που να μην είναι πάνω από 2 ώρες μακριά και σε ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς πολυκοσμία και φασαρία αλλά με δυνατότητα να πιούμε ένα ποτό αν είχαμε διάθεση το βράδυ. Το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή ήταν τελικά το μέρος που καταλήξαμε. Ιδανικά όπως είπε κάποια στιγμή η γυναίκα μου θα ήταν μια βίλα με ιδιωτική πισίνα έτσι ώστε να μην μας νοιάζει η θάλασσα και να έχουμε απόλυτη ηρεμία για να ξεκουραστούμε.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αναζήτηση στο ιντερνετ όπως και σε φίλους και γνωστούς που ξέραμε ότι μπορούν αν βοηθήσουν. Οι προτάσεις βροχή αλλά και οι τιμές για ένα τέτοιο setup απλησίαστες. Οι πεντακοσάρες στα μεγάλα ξενοδοχεία και στις βίλες που είχαν τέτοια υποδομή ήταν το καλωσόρισμα και είχα αρχίσει να κουράζομαι όπως και να απογοητεύομαι. Κάποια στιγμή μια καλή φίλη που δούλευε σε ταξιδιωτικό μου πρότεινε να δω το Καραγιάννης Βίλας που είναι στο  Νεο Ροϊνο Ναυπλίου. Μπήκα στο σαιτ και ενώ φαινόταν έτσι όπως το θέλαμε δεν ήμουν και πολύ σίγουρος ότι δεν θα πέφταμε σε κανένα Ελληναρα τύπου rooms to let όπως έχει γίνει άλλες φορές και αντί να ξεκουραστούμε θα σιχτιρίζαμε.

Στο τηλέφωνο ο κύριος Καραγιάννης ήταν πολύ ευγενικός και η τιμή πολύ ελκυστική παρόλο που ηταν ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι με ιδιωτική πισίνα και απίστευτη θέα όπως θα δείτε και παρακάτω.

Αποφασίσαμε να πάμε από το πρωί του Σαββάτου και θα μας έκανε μια πολύ καλή τιμή έτσι ώστε να μείνουμε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. Ακολουθώντας το γνωστό δρόμο για το Ναύπλιο και τις οδηγίες του κυρίου Καραγιάννη σε λιγότερο από μιάμιση ώρα ήμασταν στα καταλύματα. Μόλις βγήκαμε από το αυτοκίνητο η θέα ήταν αυτή που κυριαρχούσε όπως και η παρουσία της πισίνας μπροστά από ένα πετρόχτιστο σπίτι.

Καραγιάννης Βίλα

Καραγιάννης Βίλα Πισίνα

Η βίλα ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε για το σαββατοκύριακο έτσι ώστε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε λίγο χρόνο μακριά από παιδιά και όλα τα οικογενειακά παρελκόμενα. Το σπίτι ήταν πλήρως εξοπλισμένο και σε 5 λεπτά ήμασταν με μαγιό στην πισίνα και είχαμε 2 καφεδάκια, φουλ του πάγου παρακαλώ! Αφού περάσαμε αρκετές ώρες στην πισίνα έπρεπε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με το φαγητό και αυτό ακριβώς ρώτησα τον κύριο Καραγιάννη. Μας έδωσε μερικά τηλέφωνα από διάφορες ταβέρνες της περιοχής που κάνουν delivery και σε 45 λεπτά τρώγαμε απίστευτες μοσχαρίσιες συνοδευόμενες από σαλάτα και παγωμένη μπύρα. Το μόνο που δεν τρωγόταν και πολύ εύκολα ήταν η τιμή.

Καραγιάννης Βίλα Θέα

Το απόγευμα διασκεδάσαμε στο μαγικό Ναυπλιο που είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και περιηγηθήκαμε στα πανέμορφα στενά της πόλης.

 

Το μέρος και η φιλοξενία είναι εκπληκτική και περάσαμε ένα ΣΚ όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει στο μυαλό μας. Δεν μας έλειψε τίποτα σε όλη τη διάρκεια της διαμονής μας γιατί η βίλα ήταν πλήρως εξοπλισμένη και διέθετε ότι χρειαζόμασταν.

 

Τα θετικά:

Value for money

Wifi

Η φιλοξενία

Δίπλα από το Ναύπλιο

Τα ξεχασμένα CD από τους προηγούμενους

 

Τα αρνητικά:

Η κλήση που φάγαμε στην επιστροφή

 

Συμβουλή:

Για όποιους επιλέξουν το συγκεκριμένο κατάλυμα για μερικές ημέρες ξεκούρασης θα σας πρότεινα να έχετε τα απαραίτητα μαζί σας για να μην σας λείψει τίποτα. Μια μικρή επίσκεψη σε ενα supermarket πριν, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση να πηγαίνετε στο διπλανό χωριό κάθε λίγο και λιγάκι.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες

 

Καραγιάννης Βίλα OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Η πισίνα