Τι χρειάζομαι για να πάω ελεύθερο κάμπινγκ (2ο μέρος)

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος με τον οδηγό επιβίωσης του ελευθερου καμπινγκ.

Το πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πάμε τώρα στα απαραίτητα κατά τη διάρκεια της ημέρας που είναι και το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας. Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό (σε μεγάλες ποσότητες), flip flops, νερό ή πρόσβαση σε πόσιμο νερό και ένας θερμός είναι τα απολύτως απαραίτητα. Από εκεί και πέρα κάποιο ή κάποια βιβλία, μια μπάλα, ρακέτες, ένα mp3 player γεμάτο με μουσική και ένας ηλιακό φορτιστής θα σας φανούν χρήσιμα για να περνάτε την ώρα σας.

Σίγουρα θα χρειαστείτε κάποια φαγώσιμα τύπου σνακ για να μην έχετε άδειο στομάχι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, που καλό θα ήταν να τα προμηθευθείτε από κάποιο κοντινό  mini market μετά την πρώτη ημέρα διαμονής για να μην τα κουβαλάτε μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα σας.

Ένα φαρμακείο με τα απαραίτητα, betadine, αλοιφή για τα τσιμπήματα από μέλισες, τσούχτρες κλπ, μερικές γάζες όπως και ότι άλλο νομίζετε ότι θα σας φανεί χρήσιμο. Να τονίσω ότι το φαρμακείο είναι από τις πρώτες προτεραιότητες σας γιατί όταν είχαμε ένα ατύχημα δανειστήκαμε από μια παρέα που ήταν δίπλα μας και από τότε το πακετάρισμα ξεκινάει από εκεί! Η πλάκα ήταν ότι η διπλανή παρέα μας όταν ηρέμισαν τα πράγματα τους άκουσα να λένε «είδες ρε μαλ.. που μου έλεγες τι θα το κάνουμε το και το κουβαλάμε το φαρμακείο?» Να είναι καλά τα παιδιά.

Σε περίπτωση που η παραλία έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο να πάρετε σίγουρα φουσκωτό στρώμα για τον ύπνο, μαξιλάρι, φορητό ψυγείο και ότι άλλο θα κάνει τη διαμονή σας πιο άνετη.

Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο από τις εμπειρίες σας παρακαλώ στα σχόλια παρακάτω.

Να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε καλές διακοπές και υγεία.

One thought on “Τι χρειάζομαι για να πάω ελεύθερο κάμπινγκ (2ο μέρος)

Comments are closed.