Διακοπές στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY

Το περασμένο καλοκαίρι αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου,  10 ημέρες πριν ξεκινήσουν οι διακοπές μας, να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας και να δοκιμάσουμε διακοπές σε μεγάλο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή. Σε λίγες ημέρες βρήκαμε σε ένα από τα σαιτ προσφορών ημιδιατροφή στο Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY στο Πόρτο Χέλι.

Παραλία AKS HINITSA BAY

Το ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες, καθαρή παραλία, πισίνα, απασχόληση για τους μικρούς μπόμπιρες, προσεγμένα γεύματα, ησυχία, πρόσχαρους υπαλλήλους και με αποκορύφωμα τα εκπληκτικά κοκτειλ στο μπαρ για τους ενήλικες τα βράδια. Παραφωνία σε όλη την εικόνα του ξενοδοχείου ήταν ο καλλιτέχνης που είχαν επιλέξει να «διασκεδάζει» τους επισκέπτες με επιτυχίες από το παρών και το παρελθόν όπως έλεγε και μια αφίσα στη reception.

Για αυτούς που οι διακοπές σημαίνουν φαγητό θα ενθουσιαστούν με όλα τα γεύματα για την ποικιλία και την ποιότητα πρωινού και βραδινού. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το εστιατόριο που λειτουργούσε το μεσημέρι γιατί δεν το δοκιμάσαμε καμία ημέρα. Το πρωινό ήταν πολύ πλούσιο με φρέσκα και ποιοτικά υλικά με αποτέλεσμα να μην μας λείψει τίποτα. Το βραδινό είχε ποικιλία και αφού έμεινε ενθουσιασμένος ένας φίλος που είχε έρθει μαζί μας, γνωστός και ως ιδιότροπος, τότε δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα θέλει κάτι περισσότερο. Αν έλεγα ότι κάτι έλειπε από το μενού ήταν τα πιάτα με θαλασσινά αφού στις 5 ημέρες διαμονής ένα μόνο πιάτο είδαμε και αυτό ήταν από τα λιγότερο ποιοτικά. Καθημερινά μακαρόνια διαφορετικά με συνοδευτικά σάλτσα και κιμά, salad bar με όλα τα απαραίτητα και 8-10 κυρίως πιάτα διαφορετικά κάθε μέρα.

Η παραλία αρκετά μεγάλη για τους επισκέπτες χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον, μικρό μπαρ για τους καφέδες, πορτοκαλάδες, μπύρες και παγωτά. Αν ήταν ανοικτό και το βράδυ με χαμηλή μουσική και ποτά εκεί θα είχα κλείσει και το επόμενο καλοκαίρι. Παραφωνία και πάλι μια αφίσα στη reception και στην παραλία που ενημέρωνε να μην αφήνουν πετσέτες στις ξαπλώστρες,  με αποτέλεσμα από τη δεύτερη ημέρα και εμείς να αφήνουμε πετσέτες στις ξαπλώστρες και μετά να πηγαίνουμε για πρωινό αφού όλοι το ίδιο έκαναν.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ήταν ευγενικοί, γλυκομίλητοι και προσπαθούσαν πάντα να εξυπηρετήσουν, οσοι από αυτούς μιλούσαν Αγγλικά ή Ελληνικά γιατί όπως και τα περισσότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας έχουν γεμίσει με ξένα πιτσιρίκια που κάνουν την πρακτική. Η μελαχρινή μικρόσωμη κοπελιά στη σάλα του πρωινού και του βραδινού ήταν φοβερή και πολύ φιλική με τα πιτσιρίκια, όπου 2 φορές που μας είχαν σπάσει τα νεύρα εμφανιζόταν με αυτοκόλλητα ή μπαλόνια και έλυνε το θέμα που αδυνατούσαμε εμείς.

Μια από τις ημέρες που ήμασταν εκεί πήγαμε απέναντι στις Σπέτσες το πρωί με μια εκδρομή που προσφερόταν στο πακέτο που είχαμε αγοράσει. Η εκδρομή του ξενοδοχείου ήταν με διαμονή στις Σπέτσες για 3 ώρες και εμείς αποφασίσαμε να μείνουμε μέχρι αργά το απόγευμα και να γυρίσουμε με ένα θαλάσσιο ταξί (35 Ευρώ). Θα το πρότεινα σε όλους όσους επισκευθούν το ξενοδοχείο γιατί είναι κρίμα να φτάσεις μέχρι εκεί και να μην κάνεις μια επίσκεψη τις Σπέτσες που θα γράψω σε άλλο post περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις παροχές του ξενοδοχείου στις παρακατω διευθύνσεις:

http://www.hotelmania.gr/hotel/el/description/1472

http://www.akshotels.com/hinitsa-bay-hotel.html

 

One thought on “Διακοπές στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY

Comments are closed.